Når det kommer til boligindretning, så vælter det rundt med forskellige brands – danske såvel som udenlandske – og det kan være svært at finde hoved og hale i dem. Men et af de mærker, der skiller sig ud, er danske House Doctor. Her er et brand, der formår at skabe finurlige og unikke løsninger, der giver dit hjem personlighed og karakter.

Dansk når det er bedst

Dansk design har et godt rygte ude i verden, men her falder snakken som regel på de store klassikere – og alt andet lige er det de færreste af os, der har råd til den slags. House Doctor derimod er dansk design, når det er bedst; det er fedt, enkelt og har kant og så er det til at betale. Møbel- og interiørproducenten har hovedsæde i Ikast, og det er her, de mange idéer blive ført ned på tegnebrættet.

En af de ting, vi elsker ved House Doctor, er, at det er muligt at finde næsten alt til hjemmet. Fra borde og stole til skærebrætter, lamper og kaffekopper. Og der er ikke noget, der bare er lige ud ad landevejen. Produkterne er altid tvistet, så det har dét der… det kan ikke beskrives, det er bare fedt!

Find de bedste ting hos Pindhus

Der er en del forhandlere af House Doctor rundt i landet, og én af dem, der virkelig har lagt sig i selen for at udvælge de bedste ting, er pindhus.dk. Her ligger fokus på lækre køkkendetaljer som skærebrætter i træ og tallerkener i stentøj, rå og enkle detaljer til hjemmekontoret, fine lamper og smukke opbevaringsløsninger i form af æsker, krukker, glasskabe og finurlige hylder.

Skal vi pege på 3 ting, der bliver et hit i 2018, så er det 1) House Doctor Room Spejl, 2) Bordlampe Art Deco og 3) Lille Glasskab m/stålkanter – tre ting der giver et råt islæt til den dæmpede, nordiske indretning.

House Doctor – hvis du vil have stemning og personlighed