Er du bidt af MTB, så har du helt sikker også følelsen af, at din MTB cykel bare skal fungere optimalt. Dette kræver naturligvis en del MTB udstyr. Og det kan være svært at finde det optimale udstyr til at gøre din MTB til lige præcis det, du drømmer om. Men heldigvis behøver du kun at handle dette et sted, nemlig på Coolmtb.dk, for at finde hvad du skal bruge. Hos Coolmtb.dk forhandler de generelt alt de bedste af MTB udstyr. Shoppen drives af folk med stor passion for sporten, og der er nøje udvalgt de bedste mærke på markedet. Blandt andet føres et udvalg af udstyr fra Troy Lee Designs, der er kendt for sit cool design, fra Dakine der har stort udvalg af lækkert og fedt tøj, men også af Five Ten, der er kendt for at lave sko i super kvalitet. Men naturligvis finder du også mange andre mærker, så du kan optimere både din MTB og dig selv til at kunne yde, det du ønsker.

Rammer og alt dertil

Når du vil ankaffe dig en MTB-cykel skal du først og fremmest have en ramme, der passer til dit behov og ønsker. Hos Coolmtb.dk har de rammer til alle MTB-sportens discipliner, men det mest udbredte er at vælge en XC eller all mountain ramme. Til det man betegner som cockpitet skal du have valgt en frempind, et styr og naturligvis håndtag. Coolmtb.dk har stort udvalg, så du kan optimere til dit behov. Coolmtb.dk fører også de bedste og letteste kranksæt og pedalarme i både aluminium og carbon. Og så gælder det om at få kombineret det med klinger og kæder, så du får det bedste resultat. I webshoppen finder du også, hvad du drømmer om af sadler. Blandt andet fra mærket Chromag kan du finde en sadel i ægte læder og med en fantastisk finish med uovertruffen komfort. Hos Coolmtb.dk finder du naturligvis også et stort udvalg af alle slags pedaler, både SPD og alle andre systemer. Du finder alt, hvad du skal bruge for at vedligeholde din MTB, så du kan sikre dig, at den altid er, som du vil have den.

Tøj og andet

En ting er, at din MTB spiller som den skal. Men du skal også selv være optimeret og ovenikøbet se lirens ud. Hos Coolmtb.dk finder du det fedeste tøj fra de kendte mærker. Du finder super cool googles i fedt design i de nyeste farver. Men du finder også et stort udvalg og mange varianter af tasker, som du kan bruge, når du kører mountainbike,. Dette både til ryg og hofte. Og så kan du få et stort udvalg af MTB sko, så du er fuldt udrustet til at køre MTB.

 

Hos Coolmtb.dk har de passion for MTB