Egentlig ved vi det jo alle sammen godt. Det er usundt at synke sammen i ryggen. Det har vi fået at vide fra barnsben af, når fysio- og ergo terapeuten besøgt klasseværelserne og lærte os at sidde ret op og ned, med skuldrene bagud, knæ og albuer i en ret vinkel og hovedet tilbage mellemskuldrene.

 

Men helt ærligt, hvor mange af os kan bryste sig af at sidde, stå og gå sådan hele dagen? Nok de færreste. Og det har konsekvenser for helbreddet.

 

En dårlig kropsholdning kan føre til dårligdomme såsom dårlig fordøjelse, åndedrætsbesvær, kredsløbsproblemer, afskæring af blodomløbet til benene, og myoser i nakke, skulder og lænd. Derfor er det vigtigt at være opærksom på sin kropsholdning hver eneste dag, så musklerne bruges rigtigt, og korsettet (som er betegnelsen for de muskelgrupper, der støtter op om rygsøjlen) er aktivt.

 

Det kan bare godt være vanskeligt at holde fokus på den rette siddestilling, når der er vigtige opgaver, der skal løses. Derfor kommer holdningskorrigerende tøj fra bestposture.dk til undsætning. T-shirts, pullovers og BH’er fra bestposture sikrer en god holdning på overkroppen ved at aktivere og stimulere bestemte muskelgrupper og led for at holde ryggen rank og kroppen oprejst. Du føler intet ubehag, og tøjet strammer ikke – ikke sålænge du indtager den korrekte holdning! Tights, trunks og leggings fra bestposture.dk hjælper både mænd og kvinder med at støtte omkring lænd, balder og mave. Dette bidrager til den flotte og ranke kropsholdning og løfter og former din figur samtidig.

 

Bestposture.dk fører et stort udvalg af holdningskorrigerende tøj fra anerkendte mærker som Alignmed, UpCouture og Pellham and Strut. Alt tøj fås i flere forskellige størrelser, og hvis du kommer til at bestille den forkerte størrelse, har du fjorten dages fuld returret på samtlige varer. Varerne leveres indenfor få hverdage efter bestilling – og levering er gratis!

Holdningskorrigerende tøj fra Bestposture.dk