Hvis du søger en robust og sikker løsning, når det kommer til dansegulve, så skal du investere i det eminente dansevinyl. Hos Sunstill finder du et solidt udvalg af det bedste dansevinyl på markedet. Dansevinyl egner sig til alle former for dans, alt fra disco og helt over til zumba timerne. Lad dansevinyl være underlaget for dine næste dansetimer.

En god investering

Dansevinyl er en god investering til dig, som ønsker at passe på din krop. Hos Sunstill finder du dansevinyl, som er stødabsorberende i 12 mm tykkelse. Denne slags dansevinyl er fantastisk til steder, hvor du ikke skal bruge et bestemt underlag, da det former sig efter det gulv, det lægges på. Du kan derfor snildt tage denne slags dansevinyl under armen, hvis du skal på turné og ønsker at efterlade bekymringerne derhjemme.

Pas godt på dine gulve

Med den rette behandling og rengøring kan din dansevinyl holde i mange år fremover. Med den rigtige rengøring passer du også på dig selv og andre. Hos Sunstill finder du blandt andet antistat sæbe, som modarbejder gulvets tendens til at blive statisk. Du finder også antisoil, som rengører gulvet i dybden og virkelig fjerner snavset. Endeligt finder du også den helt fantastiske Bison sæbe, som kan komme helt ind og fjerne for eksempel gammelt indtørret sved. Med den rette behandling af dine gulve, kan din dans altså blive let som en leg.

Gå på opdagelse

I vores sortiment hos Sunstill finder du et væld af farver og designs, når det kommer til dansevinyl. Du kan derfor med garanti finde et dansegulv, der passer til lige præcis din stil og udtrykket, du vil skabe. Gå på opdagelse i vores fine sortiment og find dit yndlingsvinyl allerede i dag.

Gør danseglæden stor og sikker med kvalitetssikret dansevinyl