En af tidens helt store trends på catwalken er brocher. Enkle, finurlige, store, skøre og smukke brocher. De findes i alle former, farver og størrelser, så du kan helt sikkert finde én, der matcher din stil og dit look. Har du en yndlingsbroche, kan du bruge den på dit tøj på traditionel vis, men du kan også hæfte den på din taske eller give frisuren et ekstra pift. Mulighederne er uendelige og begrænses kun af din fantasi.

Vi har udvalgt fire af vores yndlingsbrocher i forskellige stilarter, så du kan få inspiration til dit næste broche-køb.

Den elegante

Leder du efter en elegant broche, der stråler af underspillet luksus, så skal du tage et kig på kollektionen fra Stine Bramsen. Vi er særligt vilde med den forgyldte broche med marmor, hvor tre smukke marmorfirkanter sidder på række – alle omkranset af en smuk gylden kant, der skaber en lækker kontrast. 

Den overdådige

Er du mere til det overdådige look med masser af glitter, så har Kranz & Ziegler en smuk broche med tynde kæder i forgyldt tin. Kæderne sidder på en smal plade og har forskellige længder, der skaber et flot og asymmetrisk mønster. Brug den på en stram blazer eller sammen med en sort kjole, og sæt prikken over i’et på dit look.

Den klassiske

En broche, der ikke er til at komme uden om, er Margueritten. Den er smuk, enkel og klassisk og fungerer til de fleste lejligheder. Vil du give brochen et lille tvist, så vælg den sorte model og brug den for eksempel i dit tørklæde. Margueritten er lavet af sølv og farvet lak.

Den enkle

Ønsker du et enkelt look med et pift af vintage, så tag et kig på den flotte Square broche i forgyldt tin og grønt glas. Glasset har fine facetter og masser af glans, og den passer perfekt til en hyggelig aften.

Giv look’et et pift med brocher