Er spisestolene ved at være slidte at se på? Har du købt en antik sofa i genbrug, som virkelig har brug for en ombetrækning? Eller passer de blomstrede lænestole, du har arvet fra mormor, bare ikke ind i din øvrige indretning? Uanset årsagen kan du give dine møbler nyt liv med smukt møbelstof fra Skumhuset.dk.

Med et bredt udvalg af lækre tekstiler, bør det være muligt at finde møbelstof til enhver smag. Hvad enten du kunne blive fristet af lækker, blød velour, skønne møbelstoffer i fløjl eller de mere klassiske varianter i uld, er Skumhuset.dk det rigtige sted at gå på jagt. Du kan selvfølgelig også vælge mellem et stort udvalg af forskellige farver og mønstre, så du kan få et produkt, der vil passe perfekt til din personlige stil og indretning.

Skumhuset.dk tilbyder

  • Professionel vejledning. Ombetrækning af møbler kan måske godt virke lidt uoverskueligt, hvis du ikke har prøvet det før. Det kan være svært at finde ud af, hvilket stof der vil passe bedst til dit møbel. Derfor tilbyder Skumhuset.dk professionel vejledning, så du kan trække på deres store faglighed og få hjælp til at finde det helt rigtige produkt.
  • Gratis stofprøve. Synes du, det er svært at beslutte dig ud fra billedet? Det forstår de godt på Skumhuset.dk. Derfor tilbyder de, at du kan få en gratis stofprøve, så du kan mærke og se stoffet i virkeligheden, inden du bestiller til hele møblet.
  • Hurtig levering. Varen bliver leveret indenfor 2-5 hverdage, når du handler på Skumhuset.dk.

Vil du vide mere? Hop ind på hjemmesiden, og se det store udvalg, eller kontakt en medarbejder på telefon: 86 13 14 77 eller e-mail: mail@skumhuset.dk for at høre mere.

Giv dine møbler nyt liv med flot nyt møbelstof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *