Når du køber ekstra udstyr til din bil – lige fra autostole til fælge, bremseklodser, gevindundervogn, sportsundervogn, støddæmpere, sænkningsfjedre og lignende – er det vigtigt, at du sikrer dig, at udstyret er gennemtestet og godkendt. Dette kan du for eksempel gøre ved at undersøge, om dit nye udstyr har en Tüv godkendelse. Det tyske Tüv certifikat er din garanti for, at dit udstyr har gennemgået en grundig test, og dermed har opnået Tüv godkendelse.

Du skal dog være opmærksom på, at en Tüv godkendelse ikke er en garanti for, at produktet lever op til særskilte danske standarder. Det, du kan være sikker på, hvis dit udstyr er Tüv certificeret, er, at det er gennemtestet og har den internationale godkendelse.

Tüv godkendelse af gevindundervogn, sportsundervogn og sænkningssæt

For biludstyr så som gevindundervogn, sportsundervogn og sænkningsfjedre gælder, at en bil, hvori det Tüv godkendte udstyr er monteret, kan gå igennem syn. Du kan få udstedt et Tüv certifikat til din gevindundervogn, din sportsundervogn eller dit sænkningssæt hos en dertil godkendt forhandler. Billig Gevindundervogn er én af dem – og på billig-gevindundervogn.dk kan du bestille et fuldt Tüv certifikat til dit Tüv godkendte produkt til en billig pris.

Bestilling af Tüv godkendelse online

Når du køber sportsundervogn, gevindundervogn eller sænkningssæt i webshoppen på billig-gevindundervogn.dk, følger der normalvis en forenklet udgave af Tüv godkendelsen med. Hvis du har mistet certifikatet, eller ønsker den fulde udgave af Tüv godkendelsen, kan du nemt og hurtigt genbestille en fuld Tüv godkendelse. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste varenummeret på dit produkt, når du skal betale for din Tüv godkendelse.

Forudsat, at dit produkt er Tüv godkendt fra starten, vil du modtage dit Tüv certifikat på mail. Hvis du tidligere har genbestilt din fulde tuv godkendelse, men mistet denne, kan du få den fremsendt igen uden beregning. Her skal du blot sende en mail med dit bestillingsnummer.

Genbestil din Tüv godkendelse online