Hos Frugtkurven.dk får I landets bedste aftale om firmafrugt til erhverv. Firmafrugt er et oplagt personalegode til virksomheder i alle størrelser og indenfor alle typer af erhverv.

Firmafrugt er en investering i medarbejderne, der giver mange fordele. Firmafrugt til erhverv er nemlig et oplagt alternativ til kaffe, kage, slik og cigaretter, der bidrager til veloplagte medarbejdere med større overskud gennem hele arbejdsdagen.

Når der bliver sat frisk og velsmagende frugt frem på arbejdspladsen, så føler medarbejderne sig værdsat, og har større tilbøjelighed til at spise sundere i arbejdstiden. Det er med til at mindske sygefraværet og øge produktiviteten, hvilket er til stor glæde og gavn for både den enkelte medarbejder og virksomheden.

Alt i alt vil sundhedsordninger med firmafrugt styrke virksomhedens image, og dermed øge virksomhedens konkurrencedygtighed, hvilket er en stor gevinst, når der skal tiltrækkes nye kvalificerede medarbejdere.

Særligt er firmafrugt en god idé på arbejdspladser uden kantine- eller madordninger, hvor frugten med fordel kan tilbydes som gratis, sundt mellemmåltid. Det understreger også, at medarbejdernes sundhed og helbred er af stort betydning for virksomheden.

I kan vælge blandt lækre frugtkurve og naturlige frugtkasser i flere forskellige størrelser med enten kvalitets frugt eller økologiske frugter. Der kan også tilvælges udskåret eksotiske frugter såsom melon og ananas samt nøddeposer og søde dadler.

Hos Frugtkurven er firmafrugt gjort nemt og enkelt. Der bliver sørget for alt, prisen er prisen uden gebyrer, og I får professionel og personlig levering hver gang.

Med faste frugt-chauffører til alle leverancer bliver jeres frugtkurve og frugtkasser leveret mellem kl. 7.00 og 11.00. I kan altid justere på jeres firmafrugtaftale og eksempelvis sætte den på pause under ferieafvikling eller på helligdage.

Hvis I kunne tænke jer personlig vejledning, eller et godt tilbud på en ordning med firmafrugt til erhverv, så kontakt Frugtkurven.dk eller på telefon 51 50 11 95.

Firmafrugt til erhverv
Tagged on: