En komfortabel kattesele kan skabe tryghed for dig og din kat. Skal du på tur med din kat kan en kattesele give dig ro i maven, da din kat ikke kan smutte ud af en sele, som den kan med et normalt halsbånd. Derudover giver træk i seler også et mere fordelt pres på katten, hvor et halsbånd kan irritere ved halsen. Hos Agroland kan du finde katteseler i forskellige størrelser og farver, der passer præcis til din kat.

Bredt udvalg af katteudstyr

Søger du efter mere end bare katteseler, så kan du finde det hos os. Et halsbånd er altid en god idé at have på sin kat med sine kontaktinformationer på, skulle uheldet være ude, og missen tager på afveje. Vores halsbånd findes i forskellige farver og mønstre samt med refleks. Det er en god idé at måle din kat over brystet først, for at finde den rette størrelse. Søger du efter legetøj, der kan stimulere din kat, så har vi blandt andet små musebamser med pibelyd, kradsepæle og legepuder til din kat.

Den bedste mad til din kat

Når I kommer hjem fra en gåtur og har smidt katteselen, så kan du servere den bedste kattemad til din kat med foder fra Agroland. Vi sælger også foderskåle og foderautomater, der kan hjælpe dig i hverdagen. Skulle der sidde tæger på din kat, har vi også tægetange og loppe- og tægemidler, der kan hjælpe af med de små bæster. Eller elsker din kat også huler? Så kan du også finde lækre kattehuler til dit kæledyr. Med andre ord finder du alt til katten hos Agroland.

Find dit udstyr i dag

Gå på opdagelse i vores sortiment og find præcis det halsbånd eller den foderskål, der passer allerbedst til din kat allerede i dag.

Find tryghed med katteseler fra Agroland