At køre på løbehjul er cool. Børnene elsker det, og faktisk kan mange voksne også sagtens nyde godt af den fede sport. Men at køre på løbehjul er mange forskellige ting. 

Som udgangspunkt findes overordnede typer af løbehjul. Via webshoppen Ajscooters.dk kan du vælge mellem almindelige klassiske løbehjul, løbehjul med store hjul, løbehjul til børn samt trick løbehjul. Generelt har de hos AJ Scooters et bredt udvalg af kvalitets løbehjul fra markedets mest anerkendte løbehjulsproducenter. Løbehjul med store hjul kaldes også for transport løbehjul. Disse er beregnet til at køre med høj fart. Løbehjulene er udstyret med en diameter på 120 mm eller større, og dermed kræver det mindre fysiske anstrengelser for at holde farten. Desuden er disse løbehjul mere retningsstabile, og er mindre følsomme overfor ujævnheder i underlaget. Du kommer hurtigt afsted over store anstrengelser med disse løbehjul. De såkaldte almindelige løbehjul er dem, som mange børn har. Disse er gode til lej og tranport over korte afstande. Og så er de lette at køre på. Men der findes også løbehjul designet til at give børn de allerførste erfaringer med at køre på løbehjul. De helt små kan komme igang på løbehjul og få nogle gode oplevelser. Den sidste kategori er trick løbehjul. Disse er velegnet til freestyle scootering, der generelt er en teknisk og udstyrskrævende sport, som stiller store krav til trick løbehjulets holdbarhed. Hos AJ Scooters finder du et stort udvalg af kvalitets trick løbehjul fra anerkendte brands som Blunt, Crisp, District, Dominator, Ethic, Flavor, Lucky, 5starr og flere. Du køber typisk et komplet løbehjul, hvor alle dele er fra en producent. Du kan via AJ Scooters finde trick løbehjul, der passer til alles behov, og både børn og voksne.

Plus at du via Ajscooters.dk naturligvis også kan få alt, hvad du skal bruge af reservedele til dit løbehjul. Men også udstyr til beskyttelse, når du dyrker sporten kan du få i shoppen. Desuden har AJ Scooters masser af lækkert street wear, så du kan se helt rigtigt ud, når du er afsted på løbehjul.

Få de cool løbehjul via Ajscooters.dk