Er du på jagt efter en smuk og elegant taske? Hos Markberg.dk finder du tasker med et klassisk skandinavisk design, hvor der stadig er plads til helt unikke detaljer, der skiller sig ud. Udvalget byder både på skuldertasker, crossbody tasker, bæltetasker, rygsække og rejsetasker, så der er lidt til enhver smag

På trods af at Markberg står for den enkle og klassiske skandinaviske stil, så er der stadig plads til farver som blå, teal og rose i sortimentet. Det er dog stadig de sorte og grå, der dominerer, da de bare altid fungerer og passer til alt. 

En ægte kærlighedshistorie 

Mærket Markberg er grundlagt af kæresteparret Mette Astrup og Rune Klemmensen, og der ligger en ægte kærlighedshistorie bag det hele. Nær Vejle Fjord i Danmark bliver der årligt produceret to kollektioner med alt fra tasker og punge til handsker, hvor kvaliteten altid er i top. Det er nemlig vigtigt for Markberg at stå for en høj kvalitet – både i forhold til materialerne, men også selve designet, der bliver tilpasset sæson efter sæson. Her får du i den grad et fantastisk produkt til prisen. 

Hvis man skal beskrive Markbergs stil kort, så er det ord som simpelt, skandinavisk og råt med et twist af helt unikke detaljer. De tager naturligvis forskellige trends og tendenser til sig, men de fortolker dem på den måde, at det stadig er i overensstemmelse med deres egen stil. De fokuserer på deres målgruppe og forsøger derved at tilpasse deres designs efter det. 

Klik ind på deres hjemmeside i dag og gå på opdagelse i det fine udvalg og den nyeste kollektion. Du vil med garanti finde en taske, der falder i din smag! Priserne er overkommelige, og du får stadig en kvalitet i topklasse. Du får en taske, der både er praktisk, men også ganske smuk og udtryksfuld. 

Et mærke med fokus på kvalitet og design