Alt for mange danskere lever fortsat med daglige, kroniske smerter. Videnskaben omkring smerter og smertebehandling har udviklet sig meget i de seneste år, og der er derfor nu helt nye muligheder for dig, der lever med kroniske smerter.

Smerter er en kompleks størrelse og opleves meget forskelligt fra individ til individ. Smerter knyttes til forskellige steder i kroppen, men det betyder ikke nødvendigvis at årsagerne til dem findes her.

Det er en af de udviklinger, der er kommet med moderniseringen af smertevidenskaben, og det er denne videnskab du kan opleve hos smertefribevaegelse.dk.

De har gjort det til en mission at hjælpe så mange som muligt til et liv, der er aktivt og uden smerter. Mange er så begrænset af deres kroniske smerter at det at være fysisk aktiv er tæt på umuligt.

Når man døjer med sådanne smerter, bliver det en del af ens adfærd; man træder forsigtigt, og det kan koste mange gode øjeblikke.

En vej til et aktivt liv og et bedre sind

Ved et forløb hos smertefri bevægelse vil du opleve at blive klogere på dig selv og dine smerter. Du vil blive undervist og screenet, så du kan føle dig tryg, når du arbejder med dine smerter.

Hos smerteklinikken er det vigtigt for dem, at du har medansvar. Det vil hjælpe dig til at blive mindre afhængig af behandlere i fremtiden, og give dig mulighed for at bruge nogle af de lærte redskaber efter endt forløb.

De tilbyder gratis konsultation, hvor I sammen vil tale om, hvordan dit behandlingsforløb kunne se ud. De tager udgangspunkt i individet og de ressourcer, som du har tilgængeligt. Forhåbentlig vil du også opleve at gå derfra med endnu flere ressourcer, end du kom med.

Undersøg muligheden for et forløb hos smertefri bevægelse allerede i dag.

En moderne smerteklinik med en mission

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *