Hvis du interesserer dig for sundhed, kroppens velvære og gerne vil arbejde med mennesker, så bør du over en kostvejleder uddannelse. Som kostvejleder kan du nemlig hjælpe de mange mennesker, der synes det kan være svært at finde hoved og hale i de forskellige diæter, kurer og samtidig være aktive i hverdagen. Flere og flere søger nemlig til en kostvejleder eller nutrition coach for hjælp til at få tilrettelagt en sund hverdag.

Hvor kan man tage kostvejlederuddannelsen?

Gennem Træner Akademiet Online kan du nu tage Danmarks mest dybdegående kostvejlederuddannelse – på dine egne betingelser, for derigennem får du nemlig adgang til deres platform, hvorpå alle modulerne ligger, så du kan se dem, når det passer dig og lige så mange gange, som du behøver. Det giver stor fleksibilitet, og du er sikker på, at du får det hele med.

Uddannelsen er delt op i to levels, og når du er færdig med dem begge, så har du altså en dybdegående forståelse for kroppen, kosten og dens betydning og egenskaber, derudover lærer du selvfølgelig også hvordan man omsætter teoretisk viden til praksis, så du kan skræddersy programmer til dine klienters behov.

En uddannelse der passer til dig

Så snart du har tilmeldt dig uddannelsen får du adgang til lektioner, den online lærebog og værktøjer, så du kan gå i gang med det samme – eller når det passer dig. På blivpt.dks website kan du læse mere om uddannelsens specifikationer, hvad de forskellige levels omfatter, eksamensformer, hvilke andre uddannelser den giver adgang til samt hvor meget tid du cirka skal bruge på hjemmestudier, så du kan planlægge din uddannelse. Kostvejlederuddannelsen er din vej til en dybere forståelse af kroppens funktioner og kostens betydning, som du kan bruge i både i egen hverdag og hjælpe andre med at implementere i deres.

Drømmer du om at hjælpe andre til at få en sundere hverdag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *