Har du brug for fleksibilitet og sikkerhed i din virksomhed? Det kan være svært, hvis du selv skal købe en eller flere lastbiler og stå for vedligehold – for ikke at nævne, at det kan være dyrt. Eller rettere sagt: det er dyrt. Og det er en stor udgift, der mindsker dit finansielle spillerum i din dagligdag.

Med en leasing aftale kan du lave om på alt det, og faktisk er der flere fordele ved leasing af lastbil, end du går og tror. Læs bare her:

– Du får større fleksibilitet i hverdagen.

– Du får nye køretøjer, der teknisk er fuldt opdateret.

– Du får finansiel mobilitet.

– Du undgår udforudsete udgifter til vedligeholdelse.

– Du får en favorabel månedlig rate, der er fradragsberettiget.

– Du løber ingen brugtvognsrisiko.

Få professionel sparring

Når du vælger at lease en MAN lastbil, så får du professionel rådgivning fra MAN Lease. Har du spørgsmål, får du dem afklaret, og er du i tvivl om fordelene, så kan de hjælpe dig. Ved at lease din lastbil aflaster du dine kreditlinier og giver samtidig dig selv muligheden for at kunne planlægge uden at tage højde for lastbilens sikkerhed eller stand – den er nemlig altid helt i top, når du leaser den.

For dig der er i transportbranchen

Hvis du er beskæftiget i transportbranchen, så er der ingen tvivl om, at en leasingaftale er en god idé. Det er nemt og bekvemt, og det belaster ikke dit budget på samme måde som ved køb. Samtidig kører du altid i den nyeste MAN, og betaler kun for den tid, du rent faktisk kører i den. 

Når du leaser din lastbil, så har du mange muligheder for at være medbestemmende på dine ratebetaling og din løbetid. Når løbetiden udløber, leverer du din MAN tilbage, og du slipper dermed for brugsvognsrisikoen.

Fordelene er mange, og hvis du er i branchen, så bør du klart overveje, om denne løsning kunne være den rigtige for dig.

Derfor skal du lease din lastbil