Drømmer du om at cykle rundt i Danmark eller i udlandet, men har du et barn, der er så lille, at det ikke er muligt for ham eller hende at cykle selv, er det en god ide, at du overvejer at købe en cykelanhænger. Dit barn kan nemt sidde i cykelanhængeren sammen med noget af bagagen.

Måske har du overvejet, om barnet ikke bare skal sidde på et børnesæde på din cykel, men når I skal cykle langt, er det meget rarere for barnet, at det sidder i den behagelige cykelhænger frem for i et barnesæde. I cykelanhængeren er der bedre muligheder for, at barnet kan lægge sig til at sove eller sidde med lidt legetøj og underholde sig selv. Har du flere mindre børn, vil de helt sikkert også synes, at det er hyggeligt at sidde sammen i cykelanhængeren. 

Et godt sted for dig at købe en cykelanhænger til din cykelferie er på webshoppen abckids.dk. De har et stort udvalg af cykler og forskelligt udstyr, som du skal bruge, når du cykler med dine børn. Du kan derfor nemt finde den cykelanhænger, der vil passe til dit behov hos dem. 

Udover at bruge din cykelanhænger på ferien kan du også bruge den, når du kører børnene til og fra institutionen. Ofte bor du ikke langt fra institutionen, og det er sundt for dig at tage turen på cykel, selvom det selvfølgelig er nemmere i bil. Med en frisk cykeltur fra morgenstunden, vågner du som regel lidt mere op. 

Hvis du ikke har en bil, er cykelanhængeren næsten uundværlig, når du skal ud og handle stort ind. Med en cykelanhænger kan du nemt købe ind til familien til en hel uge, uden at det bliver særlig svært for dig at slæbe det hele hjem igen. Det kan være med til at gøre, at du får mere tid med familien, når du ikke skal handle så ofte ind. 

Cykelanhænger er fantastisk til en cykelferie med dit barn