En smittekilde kan blive til 100 sengeliggende

På arbejdspladsen eller i det offentlige rum hvor du omgås mange mennesker, er risikoen for at få sygdomme som svineinfluenza klart til stede. Men disse baktier kan du let begrænse med den rette hånddesinfektion. Ved at sikre en god håndhygiejne, forebygger du dermed risikoen for, at du eller dine kollegaer må sygemeldes, fordi de er blevet ramt af baktier fra dårlig hygiejne. Dine hænder er over det hele. På dørhåndtaget, på kaffekanden i fælleskøkkenet, og i andres næver, når du giver et håndtryk. Dermed kan du altså lynhurtigt komme til at fungere som smittekilde, hvis du ikke benytter hånddesinfektion. En enkelt smittekilde kan hurtigt sprede sig og sende 100 medarbejdere hjem på hovedet i seng. Hos Clean Management har vi de helt rette produkter, der forbedrer hygiejnen og dermed mindsker smitterisikoen.

Slidstærke produkter der er nemme at benytte

Hos Clean Management forhandler vi en lang række produkter inden for hånddesinfektion, der sikrer hygiejnen, så du og dine kollegaer undgår at blive sengeliggende i flere dage. I vores store sortiment finder du eksempelvis en berøringsfri dispenser fra Autofoam, en manuel dispenser fra Rubbermaid Flex og en professionel dispenser fra Saraya Alsoft. Alle dispensere vi sælger har det til fælles, at de er bygget til at fungere de steder, hvor mange mennesker dagligt skal i berøring med dem. Det betyder, at de er  både utrolig slidstærke og designet på en måde, så de er nemme at benytte. Til at fylde i den dispenser du har valgt fra vores store udvalg af hygiejneartikler, kan Clean Management anbefale en stor 5 liters dunk med flydende desinfektion. Dette er vores billigste løsning til dig, da du selv fylder dispenserne op, når de er tømte for indhold.

Samarbejder med de største producenter

Clean Management er sat i verden for at levere de innovative produkter, der gør en forskel hos dig, uanset om det er i privaten, på din arbejdsplads eller hos det offentlige. Rundt omkring i landet finder du derfor vores dispensere og hånddesinfektion på for eksempel toiletter og ved indgangen til kantinerne. Vi er leveringsdygtige i de produkter, der er helt nødvendige for at eventuelle smittekilder ikke breder sig, så du og dem du omgås, er nødt til at skifte arbejdspladsen ud med en sygeseng. Vi samarbejder kun med de største og mest anerkendte producenter i branchen, så vi dermed sikrer, at du får de absolut allerbedste produkter fra vores alsidige sortiment af for eksempel hånddesinfektion og dispensere dertil. 

Alt i produkter til hånddesinfektion