Hvis du går efter et helt anderledes look end naboen, er der helt sikkert mange muligheder. Han eller hun har sikkert et klassisk skandinavisk, moderne hjem med stilrene linjer og grå/hvide farver. Hvis du er ved at få nok af dette udtryk, så giver vi dig her 4 stile, du helt sikkert vil skabe opsigt med.

Masser af træ i forskellige farver

Træ, træ og mere træ. I alle tænkelige brunlige nuancer. Du kan blandt andet på Brondsholm.dk finde både fade, skåle, ranker, dekorative træskiver og andre effekter i naturens helt eget indretningsmateriale.

Dine muligheder med træ er også mange, fordi du selv kan tilpasse træer og bearbejde det, som du vil, hvis du har lidt kreative gener. Du kan skære og slibe det til, men du kan også pynte det med eksempelvis coating, så det brune træ også får lidt liv og energi.

Surferviben fra Venice Beach

Ah, det blide, brusende, varme og alligevel pulserende californiske udtryk, der primært stammer fra legendariske Venice Beach, hvor rulleskøjtende letpåklædte mænd og kvinder har deres daglige gang.

Du kan få det ind i dit hjem med ophængte surfbræt, palmefigurer og bløde lyserøde og beige nuancer, der dominerer farvebilledet på dine vægge. Brug sand, muslingeskaller og lignende effekter fra stranden til at skabe den helt rigtige californiske vibe.

Futuristisk og fremtidssikret

Nuvel, nogle vil argumentere for, at et futuristisk look nok blot er noget, der er værd at lave i The Sims, fordi de meget rene linjer og den minimalistiske til tider upersonlige stil ikke er noget, der kan sætte et værdigt præg. Det er dog unægtelig en retning, vi mere og mere bevæger os over i.

Men der kan være en praktisk fordel ved at invitere fremtiden ind, fordi du kan gøre din hverdag meget mere effektiv med elektroniske enheder, som du ikke engang vidste eksisterede. Og så er det i hvert fald anderledes.

Den store miksede palette

Hvis du elsker at rejse, er dine udenlandserfaringer en stor del af din identitet, og det kan faktisk komme til udtryk i din indretning. Sæt alle dine rejsetrofæer frem og indret de enkelte rum efter hvert kontinent, du har været på. Vi garanteret, at der er stor forskel på det sydamerikanske, japanske og afrikanske kontinent.

4 indretningsstile til det kreative hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *