Det personlige hjem er noget af det, der definerer en som person, og som samtidig giver en lyst til at komme hjem igen. Det kan være svært at sætte en finger på, hvad der præcis gør hjemmet personligt for dig, men vi kommer her med nogle bud på, hvordan det kan få noget kant, så du kan få det til at se ud, som du gerne vil.

Udnyt farver til at gøre det personligt

Med maling og tapet kan du gøre en stor forskel for hjemmets samlede udtryk. Væggene rammer al indmaden ind, og derfor er det så vigtigt, at du vælger den rigtige tapet eller farve fra eksempelvis Tapeteksperten.dk. Særligt tapet kan have nogle meget unikke mønstre og temaer, som maling ikke kan give.

Gittertavle med billeder

Intet er så personligt, som de minder, man har gennemlevet. Fra barnets første skridt til dengang, mormor fyldte 75. En gittertavle giver dig muligheden for at gøre disse billeder med minder til en del af indretningen, og enhver vil hellere kigge på de personer og betydningsfulde stadier i ens liv end tilfældige billeder på væggen.

Bland træ med andre materialer

Det er helt op til dig, om du vil have den klassiske nordiske stil i form af moderne indretning, som langt de fleste benytter sig af i dag. Men hvis du gerne vil gøre noget personligt, er dette ikke vejen for dig – medmindre du har en helt særlig tilknytning til det minimalistiske rå design, som nordisk design er. Bland eksempelvis træ med andre materialer og brug nogle ukonventionelle konstruktioner, du ikke finder i andre hjem.

3 råd til at gøre dit hjem personligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *