Er du chef eller blot ansvarlig for alle på kontorets velbefindende? Så har du sikkert overvejet en masse forskellige løsninger, vejet dem op mod hinanden og måske til sidst konkluderet, at ingen af de ansatte alligevel gider i sidste ende. Når man skal implementere nye tiltag på kontoret, kan man blive mødt med en vis modstand, hvis det er for omfattende og tidskrævende – særligt, hvis det går ud over de ansattes privatlivstid. Få her tre råd til at gøre din arbejdsplads sundere med opbakning fra de ansatte.

Ergonomiske stole og kontorudstyr

Her skal de ansatte slet ikke gøre noget aktivt for at gøre noget for deres krop, selvom det lyde lidt selvmodsigende. De skal blot gøre, som de plejer med et par instrukser i, hvordan de bør sidde og holde på deres mus. Dette er særligt vigtigt på de mange stillesiddende arbejdspladser, vi har i Danmark.

Bestil en frugtordning

Chokolade og kage er ikke godt, men det er noget, som vi danskere elsker – også på kontoret, hvor Jytte og Birthe hver anden dag har hjemmebagt med. Det skal de lade være med, fordi du kan i stedet bestille en frugtordning, som sikrer, at de ekstra kalorier ikke sætter sig. Det kræver lidt tilvænning, men det vil gavne alle i sidste ende med en frugtordning fra Firma-frugt.dk.

15 minutters bevægelse fra dagens start

Nuvel – folk skal ikke begynde at svede og lugte på arbejdspladsen, men ganske simple strækøvelser kan gøre rigtig meget godt. Dette er er tiltag, der skal ses som komplementerende til det ergonomiske udstyr, som også har til formål at give kroppen de bedste betingelser.

3 måder, du kan gøre arbejdspladsen sundere på